Beli sandali

  • 200.00 ден.
  • 075 675 586
    • Скопје
  • Дата на објавување: 26/02/2017
  • Последно модифицирано: 04/04/2017
  • Прегледи:

Beli Zenski sandali so stikla 40
Samo 1 noseni


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Rahila
0 Гласови
Величина 40
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)