Релаксатор Fisher Price

  • 2000.00 ден.
  • 071 212153
    • Скопје
  • Дата на објавување: 07/03/2017
  • Последно модифицирано: 07/03/2017
  • Прегледи:

Релаксатор Fisher Price со вибрации до 18 кг. Во одлична состојба.


Продавам

Maja
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)