Kratki pantaloni

  • 500.00 ден.
  • 078597058
    • Струмица
  • Дата на објавување: 27/03/2017
  • Прегледи:

Rozevi kratki pantaloni


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Ivana
0 Гласови
Величина S
Рачна изработка Не
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)