ednas oblecena kosula

  • 100.00 ден.
  • 070 268 470
    • Скопје
  • Дата на објавување: 31/05/2017
  • Прегледи:

br 80/86 od 12 do 18 mes.
ednas obleceno,preubava,belo sina


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Sandra
0 Гласови
Величина 12-18 месеци
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)