Нова количка!!!

  • 24000.00 ден.
  • 072304492
    • Скопје
  • Дата на објавување: 31/05/2017
  • Прегледи:

Количката е нова купена од City Mall за 600 евра, се продава 400 евра бидејќи веќе имаме друга.Транспортерот е користен само 1 недела другите делови воопшто не се искористени. Со количката добивате транспортер,2 ташни , седиште и креветче (што се користи до навршени 6 месеци). Сите делови имаат прекривка и мрежа за комарци, како и кабаница за дожд.


Продавам

Sandra
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Ново со етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)