t.palto

  • 200.00 ден.
  • o71658631
    • Неготино
  • Дата на објавување: 30/06/2017
  • Прегледи:

za dete 3-4 god.
velicina 11


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Maja Ristova
0 Гласови
Величина 110-116
Рачна изработка Да
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)