РАНЕЦ ЗА ПИКНИК ПЛАНИНАРЕЊЕ

  • 1000.00 ден.
  • 078658574
    • Скопје
  • Дата на објавување: 06/07/2017
  • Прегледи:

1000 МД, со можност за попуст. НОВ, некористен ниту еднаш. Содржи комплет опрема за пикник планинарење. Содржи во задниот дел голем простор за храна, облека и други додатоци.


Продавам

TJ Tomi
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)