Венчаница

  • 12000.00 ден.
  • 078411572
    • Скопје
  • Дата на објавување: 31/07/2017
  • Последно модифицирано: 16/08/2017
  • Прегледи:

Венчаница целосно изработена со француска чипка во бутик Жана Скопје.
Одговара на конфекциски број 36-38.
Еднаш носена во Јуни 2017.
Купена 500€.


Eki Stamchevska
0 Гласови
Величина M
Рачна изработка Да
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)