нов невестински фустан

  • 6000.00 ден.
  • 071365507
    • Скопје
  • Дата на објавување: 01/09/2017
  • Прегледи:

Невестински фустан шиен во бутик пред 7 мес одличен, со корсет кој е обложен со француска чипка лесен лепршав.Одговара величина S i M бидејќи се шнира корсетот позади


Mira Zlatanovska
0 Гласови
Величина M
Рачна изработка Да
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)