Паричник од Avon

  • 350.00 ден.
  • 078402799
    • Куманово
  • Дата на објавување: 31/10/2017
  • Прегледи:


Паричникот е користен многу малку, само неколку пати,
има посебна преграда за монети една преграда за банкноти, и посебно за картички.
Нема никакви оштетувања, како нов е буквално.


Продавам

Dragana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)