Женски Часовник

  • 500.00 ден.
  • 078402799
    • Куманово
  • Дата на објавување: 31/10/2017
  • Последно модифицирано: 31/10/2017
  • Прегледи:

Часовник е многу убав со големи циркони
многу малку носeн ништо не му фали.
Димензии: 17 cm

(доколку има заинтересирани праќам дополнителни слики)


Продавам

Dragana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)