Nova Tasna

  • 200.00 ден.
  • 078402788
    • Куманово
  • Дата на објавување: 01/11/2017
  • Прегледи:


Nova crno bela tasna, ne koristena


Продавам

Dragana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)