детски автомобил

  • 5000.00 ден.
  • 078447320
    • Куманово
  • Дата на објавување: 05/11/2017
  • Прегледи:

Детски автомобил,кој се полни на акумулатор. Препорачано за деца над 3 години. Сочуван и многу малку користен.
Преземање е на ваша страна.
Цената не е фиксна


Продавам

Христина
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)