Црни штикли

  • 700.00 ден.
  • 075726208
    • Прилеп
  • Дата на објавување: 13/11/2017
  • Прегледи:

црни штикли 37 број еднаш ставени


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Monika
0 Гласови
Величина 37
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)