Елегантен фустан Lamas

  • 9000.00 ден.
  • 072232809
    • Скопје
  • Дата на објавување: 13/11/2017
  • Прегледи:

Фустан од Ламас.
Носен еднаш, купен е пред 6 месеци, по редовна цена од 300€.
Конфекциски број:36


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Slavica
0 Гласови
Величина S
Рачна изработка Не
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)