kako nova

  • 450.00 ден.
  • 078 710 293
    • Охрид
  • Дата на објавување: 14/11/2017
  • Последно модифицирано: 14/11/2017
  • Прегледи:

Mnogu elegantna kafeava kako nova minimalno nosena.Ne e mnogu mala.


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
svetlana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)