Бебешка вреќа за спиење

  • 900.00 ден.
  • 075264658
    • Битола
  • Дата на објавување: 19/11/2017
  • Последно модифицирано: 25/11/2017
  • Прегледи:

Нова јорганска мече вреќичка за спиење со капче
Од 0-18 месеци
Димензии 100×60см
100% памук, полнета со футер


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Maja
0 Гласови
Величина 6-12 месеци
Рачна изработка Да
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)