Бебешка вреќа за спиење

  • 1100.00 ден.
  • 075264658
    • Битола
  • Дата на објавување: 19/11/2017
  • Последно модифицирано: 27/11/2017
  • Прегледи:

Јорганска Ајкула вреќичка за спиење
Димензии 100×60
Полнета со футер, 100% памук
Од 0 до 2 години


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Maja
0 Гласови
Величина 12-18 месеци
Рачна изработка Да
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)