tegli 720 ml

  • 5.00 ден.
  • 072244135
    • Скопје
  • Дата на објавување: 20/11/2017
  • Прегледи:

tegli cisti za med i zimnici so
kapaci
200 kom....5 den tegla...


goki
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)