Огледала

  • 1800.00 ден.
  • 078323903
    • Скопје
  • Дата на објавување: 01/12/2017
  • Последно модифицирано: 01/12/2017
  • Прегледи:

Огледала за дома, бутик или канцеларија.
Со сива рамка 190х90 см Цена 2500 ден
Со жолта рамка 130х60см Цена 1800 ден.


Biljana
0 Гласови
Рачна изработка Да
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)