Машки часовник DIESEL

  • Проверете со огласувачот
  • 000 000 000
    • Куманово
  • Дата на објавување: 01/12/2017
  • Последно модифицирано: 01/12/2017
  • Прегледи:

Брендиран машки часовник, убав и модерен, погоден за секоја пригода. Нема никакви оштетување, носен еднаш до два пати. Го добивате со декларација во брендирана кутија, исто како што е купен. Скапо платен, постои можност за договор.


Продавам

Jana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Ново со етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)