kara

  • 1000.00 ден.
  • 078409049
    • Куманово
  • Дата на објавување: 18/12/2017
  • Прегледи:

http://mojagarderoba.mk/items/obleka/424323/fustan


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
MrsDzidzi
0 Гласови
Величина L
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)