Чевли

  • 2500.00 ден.
  • 070254138
    • Скопје
  • Дата на објавување: 23/12/2017
  • Последно модифицирано: 23/12/2017
  • Прегледи:

Чевли од Sisley, носени 2 пати; величина 39


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Katarina
0 Гласови
Величина 39
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)