Продавам венчаница

  • 10000.00 ден.
  • 071480641
    • Радовиш
  • Дата на објавување: 17/01/2018
  • Последно модифицирано: 17/01/2018
  • Прегледи:

Продавам венчаница заедно со вел и ракавици


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Маргарита Каранфилов
0 Гласови
Величина XL
Рачна изработка Да
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)