Кожна МONA чанта

  • 2000.00 ден.
  • 070
    • Скопје
  • Дата на објавување: 07/02/2018
  • Прегледи:

Продавам кожна Мона чанта, речиси нова, целосно сочувана во црвена боја.


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Ivana
0 Гласови
Рачна изработка Не
Состојба Ново без етикета
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)