Венчаница

  • 25000.00 ден.
  • 076602875
    • Битола
  • Дата на објавување: 18/07/2018
  • Последно модифицирано: 18/07/2018
  • Прегледи:

Венчаница од квалитетна изработка, корсет изработен од чипка (горниот дел може да се отстрани), позади со шнирење.


Jasmina
0 Гласови
Величина No size
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)