Нова венчаница

  • 4000.00 ден.
    • Скопје
  • Дата на објавување: 19/08/2018
  • Прегледи:

Се продава невестински фустан, нов, необлечен. Величина на фустанот 42.

Марија
0 Гласови
Величина
Рачна изработка Не
Состојба
Тип на огласувач
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)