Фустан

  • 6000.00 ден.
  • 078673348
    • Скопје
  • Дата на објавување: 29/08/2018
  • Прегледи:

Фустанот е купен од Нана ГТЦ 9600 денари, еднаш облечен.


Продавам

Гласај
Резулатти 0 Гласови
Snezana
0 Гласови
Величина S
Рачна изработка Не
Состојба Користено
Тип на огласувач Физичко лице
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Слични огласи

    Оставете коментар( спам и навредливи пораки ќе бидат отстранети)