• novamoda

  • Адреса:
    Струмица
  • Локација:
    Југоисточен, Macedonia

Опис на корисникот

Здраво на сите и добредојдовте на мојот профил !!!

Прилично сум нова тука, но се надевам на добри соработки . Праќам по карго, кое вие си го плаќате.
Пријатен шопинг и се најдобро !!!